(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Bolalarni tarbiyalashda musiqaning roli hamda bolalar bog‘chalarida bo‘lajak musiqa rahbarlarining zamon talablari asosida musiqiy mashg‘ulotlami olib borishiga qaratilgan. Maqolada ilmiy, ilmiy-nazariy va amaliy bilimlar majmuasi bilan tanishtirib, ularda uslubiy ko‘nikma hamda malakalarni tarkib toptirishda yaqindan yordam beradi.