(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqoladagi fikrlar musiqaning MTTda tarbiyalanuvchi bolalar hayotidagi o`rni, uning ahamiyati hamda bolalar ruhiyatiga ta`siri haqida boradi. В статье рассматриваются вопросы роли музыки в жизни детей,воспитывающихся в МТТ, её значения и влияния на психику детей. The ideas in this article are about the role of music in the lives of children raised in MTT, its importance and impact on the psyche of children.