(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida musiqa rahbari va tarbiyachining o‘zaro hamkorlik faoliyatining pedagogik, psixologik hamda ma’naviy jihatlari tahlil qilingan. Musiqa mashg‘ulotlarini tarbiyaviy jarayon bilan uyg‘unlashtirish orqali bolalarda estetik did, ijobiy xulq, ijodkorlik va milliy qadriyatlarga hurmat hissini shakllantirishning samarali yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, maqolada hamkorlik jarayonining metodik asoslari, samaradorligini oshirish omillari va amaliy tavsiyalar keltiriladi.