(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola bevosita maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni estetik tarbiyalash jarayonining nazariy konsepsiyalari va amaliy-metodik asoslarini kompleks tahlil qilishga bag‘ishlangan. Maqola insonning shaxsiy rivojlanishi va madaniy saviyasini shakllantirishda eng muhim davr — maktabgacha yosh (3-7 yosh) davrining estetik ta’limdagi o‘rnini chuqur ilmiy asoslaydi