(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’limda bolalarning ijodiy qobilyatlarini namoyon etishda ularga musiqa, sanat orqali talim tarbiya berish ijodiy qobilyatlarni yuksaltirishda ma’naviy yondashuv , estetik va ma’naviy uyg’unlikning bolaga tasiri haqida ma’lumot keldirilgan.