(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarida metodik komnpetmtlikni rivojlantirish texnologiyalari ya’ni,musiqa o‘qituvchisi uchun o‘quv jarayoni doirasida bajariladigan ishlar fikr yuritilgan.