(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada o’rganish maqsadi musiqa san’ati yordamida bolalarda axloqiy, estetik va ma’naviy qadriyatlar, qarashlar, e’tiqodlarni shakllantirishga hissa qo’shishdir. Darsda muloqotni tashkil qilishda siz qachon gapirishingiz mumkin va qachon gapirishingiz kerakligini va qachon bo’lmasa, musiqaning o‘zi qachon "gapirishini" his qilish muhimdir. Ijodiy musiqiy vazifalar tufayli bolalarda aqliy faollik va qidiruv faolligini rivojlantirish mumkin