(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Bugungi jadal rivojlanayotgan zamonda bolalarning emotsional intellektini rivojlantirish masalasi har qachongidan ham dolzarb hisoblanadi. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda emotsional intellektni musiqa ta’limi vositasida shakllantirish bosqichlari, shuningdek musiqa ta’limining bolalarda o‘z-o‘zini anglash, hissiy holatni boshqarish va empatiya sifatlarini rivojlantirishdagi o‘rni hamda ahamiyati yoritib berilgan.