(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Shiddat bilan rivojlanayotgan zamonamizda tabiiy fanlarning o’rni va yutuqlari juda ko’p.Insonning hayoti tabiat bilan uzviy bog’liq va bunday bog’liqliklar sayyoramizda muvozanat bo’lishini ta’minlaydi.Ushbu maqolamda tabiiy fanlar,uning rivojlanish tarixi,maqsadi ,vazifalari,bugungi kunda oliy ta’limda va xalq ta’limidagi o’rni,bog’liqligi va fanning kelajak istiqbollari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Maqolada science fani va uning bo’lajak boshlang’ich ta’lim o’qituvchilari bilishlari zarur bo’lgan ko’nikma va malakalari haqida ko’plab ma’lumotlar mavjud.