(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida xodimlarni boshqarish jarayoniga interaktiv tizimlarni joriy etishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Raqamli platformalar, real vaqt monitoringi, elektron portfel va pedagoglarni baholash modullarining afzalliklari xalqaro tajribalar — Singapur, Finlyandiya va Estoniya misolida tahlil qilingan. Shuningdek, O‘zbekiston maktabgacha ta’lim tizimida interaktiv boshqaruv mexanizmlarini joriy etishning imkoniyatlari va istiqbollari ilmiy asosda bayon etiladi.