(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Maqola maktabgacha taʼlimda innovatsion pedagogik texnologiyalar va raqamli transformatsiyaning ahamiyatini o‘rganishga bag‘ishlangan. Unda pedagoglarning raqamli vositalardan foydalanishi, o‘quv jarayonini samarali tashkil etish, bolalarning kreativ va kognitiv rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashda innovatsion yondashuvlar tahlil qilinadi. Shu bilan birga, raqamli transformatsiya jarayonida maktabgacha taʼlim muassasalarida yangi pedagogik texnologiyalarni joriy etishning imkoniyatlari va qiyinchiliklari ko‘rib chiqiladi.