(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha ta’lim tizimida innavotsion pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ahamyati, mazmuni va samarodorligini oshirish yo’llari yoritilgan. Maqolada “Ilk qadam” o’quv dasturi asosida bolalar faoliyatini tashkil etishda zamonaviy texnologiyalarni joriy etishning o’rni va afzalliklari tahlil qilingan. Shuningdek interfaol metodlar , axborot-kommuniksion texnologiyalar, multimediya vositalari va o’yin texnologiyalarining ta’lim jarayoniga ta’siri ko’rsatib o’tilgan . Tadqiqot natijalari maktabgacha ta’lim tashkilotlarida innavotsion yondashuvlardan samarali foydalanish foydalanish bolalarda mustaqil fikrlash, ijodkorlik va ijtimoiy faollikni rivojlantirishga xizmat qilishini isbotlaydi ,