(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada pedagoglarning emotsional intellekt (EI) tushunchasi, uning ta’lim jarayonidagi ahamiyati hamda uni rivojlantirish metodlari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari pedagoglarda emotsional intellektni rivojlantirish ularning professional kompetensiyasi, dars jarayonidagi samaradorlik hamda o‘quvchilar bilan muloqot sifatiga bevosita ta’sir etishini ko‘rsatadi.