(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada pedagogika fanini o’qitishda ilg’or pedagogik texnologiyalarni qo’llash usullari va ularning ta’lim jarayoniga ta’siri tahlil qilinadi. Zamonaviy metodlar o’quvchilarning mustaqil fikrlash, ijodkorlik va amaliy ko’nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiladi.