(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada bolaning psixik rivojlanishi va bola psixik rivojlanishdagi asosiy qonuniyatlar va biologik omillar keltirilgan bo’lib, bu omillar yuzasidan olimlarning o’tkazgan tajribalari va tadqiqot nazariyalari keltirilgan.