(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi bolaning rivojlanishida o‘yinning roʻli va maktabgacha ta’lim tashkilotining ta’lim va tarbiya jarayonida uning ahamiyati haqida yoritilgan.