(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada texnologik ta’lim jarayonida innovatsion pedagogik texnologiyalar va raqamli transformatsiyaning o‘rni ilmiy-nazariy nuqtayi nazardan tahlil qilingan. Ta’limda kompetensiyaga yo‘naltirilgan yondashuv, STEAM integratsiyasi, loyihaviy metodlar, AR/VR texnologiyalar, sun’iy intellekt va raqamli resurslar orqali ta’lim samaradorligini oshirish omillari yoritilgan. Texnologik ta’limni raqamlashtirish talabalarning amaliy ko‘nikmalari, kreativ fikrlashi va kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishda yangi imkoniyatlar yaratishi asoslab berilgan. Tadqiqot natijalari innovatsion yondashuvlar asosida texnologik ta’limni modernizatsiya qilishning ilmiy-amaliy asoslarini ochib beradi.