(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Maqola global oʻzgarishlar davrida ijtimoiy tarbiyaning samaradorligini oshirish muammosini tahlil qiladi. Anʼanaviy usullar oʻrniga innovatsion yondashuvlarni (raqamli texnologiyalar, geymifikatsiya) joriy etish zaruriyati ilmiy asoslanadi. Ijodiy faoliyat (loyihaviy taʼlim, dizayn fikrlash) shaxsning tanqidiy fikrlashini, nostandart muammolarni yechish va ijtimoiy faolligini shakllantirishdagi asosiy omil sifatida koʻrsatilgan. Integrativ yondashuv orqali jamiyatga masʼuliyatli, moslashuvchan va ijodiy shaxslarni yetkazib berish strategiyasi taklif etilgan.