(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotidagi bolalarning rivojlanishida art-terapiyadan foydalanish va uning ahamiyati haqida ma’lumot berilgan. Ushbu maqola bugungi kunda har tomonlama rivojlangan bola shaxsini tarbiyalashda dolzarb ahamiyat kasb etgan artpedagogikani maktabgacha ta’lim tashkiloti bolalarini ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishda vosita sifatida qo’llash imkoniyatlari yoritib berilgan.