(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada bola rivojlanishida ijtimoiy va emotsional muhit yaratish intelektual rivohlantirish bosqichlari bolaning jismoniy rivojlanishida unga yaratiladigan ijtimoiy muhit talimiy jarayonlarning birgalikdagi faoliyati haqida ma’lumot keltirilgan.