(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada nutqida nuqsoni mavjud bo‘lgan bolalarga qo‘shiq o‘rgatishning ahamiyati, musiqiy mashg‘ulotlarning logopedik va psixologik ta’siri, hamda o‘qituvchining metodik yondashuvlari tahlil qilingan. Maqolada mavjud ilmiy adabiyotlar asosida mavzuga oid nazariy qarashlar ko‘rib chiqilib, amaliy tajribalar bilan bog‘langan holda muhokama etiladi. Xulosa qismida o‘qituvchining roli va samarali metodlar umumlashtirilgan.