(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu mavzuda talabalarda kashtachilik san’atining hududiy naqshlarini tahlil qilish, ularning kompozitsion tuzilishi va badiiy ifoda vositalarini o‘rganish ko‘nikmalarini shakllantirishga alohida e’tibor qaratiladi. Ishda turli hududlarga xos kashtachilik namunalarining o‘ziga xos jihatlari, rang va shakl uyg‘unligi hamda ularning milliy badiiy merosdagi o‘rni ilmiy asosda yoritiladi.