(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada Pedagoglik kasbi jamiyatdagi ahamiyati uning nazariy asoslari haqida so‘z yuritiladi. Pedagoglik mexnati o‘z-mazmuni jihati bilan chuqur dialektik mehnatdir. Pedagoglik kasbining mazmuni va xarakteri obektiv jihatdan muqarrar suratda o‘zgaradi: har bir tarixiy davr o‘ziga muvofiq pedagogini yaratadi va unga shu jamiyat davr uchun kerakli mutaxasis kadrlarni tayyorlash uchun mas’uliyat yuklaydi.