(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) yondashuvi asosida o‘quvchilarda ijodiy fikrlashni rivojlantirish masalalari yoritilgan. Maqolada STEAM yondashuvining mohiyati, fanlararo integratsiya orqali ijodiy va tanqidiy fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirish metodlari, loyiha asosida o‘qitish, interfaol metodlar, muammoli o‘qitish va axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining o‘quvchilarning ijodiy salohiyatini oshirishdagi roli tahlil qilingan.