(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu ishda maktabgacha ta’lim muassasasi va ota-onalar o‘rtasidagi hamkorlikning mazmuni hamda ahamiyati yoritiladi. Mavzuda oila va bog‘cha o‘rtasidagi uzviy aloqa bolalarning har tomonlama rivojlanishida muhim omil ekani, hamkorlikning asosiy shakllari — uchrashuvlar, maslahatlar, ochiq mashg‘ulotlar va oilaviy tadbirlar orqali amalga oshirilishi qisqacha bayon etiladi. Ish bolada barqaror tarbiya muhiti yaratishda ota-ona va tarbiyachi hamkorligining zarurligini asoslaydi.