(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola Abu Nasr Forobiyning hayot yoʻli, uning chuqur falsafiy kuzatishlari asosida yaratilgan asarlaridagi pedagogik faniga oid boʻlgan fikr va gʻoyalar haqida maʼlumot beradi.