(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshidagi bolalarning psixologik, ijtimoiy-va jismoniy rivojlanishi hamda ularning ta’lim-tarbiyasini samarali tashkil etishning asosiy tamoyillari tahlil qilindi. Maqolada zamonaviy ta’lim dasturlarining bolalarning tafakkur, nutq, ijtimoiy ko‘nikma va mustaqil fikrlashni rivojlantirishdagi o‘rni ilmiy asosda tahlil etilgan.