(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada o‘rta maktabgacha yoshdagi bolalar nutqini rivojlantirishda kommunikativ o‘yinlar texnologiyasining ahamiyati va samaradorligi tahlil qilinadi. Pedagogik yondashuvlar va interaktiv metodlar misollar bilan ko‘rsatiladi.