(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha katta yoshdagi bolalarda badiiy adabiyot orqali nutqni o‘stirish masalasiga bag‘ishlangan bo‘lib, unda maktabgacha katta yoshdagi bolalarda badiiy adabiyotlar orqali nutqni o‘stirish metod va vositalariga to‘xtalib o‘tilgan.