(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada xorijiy tillarni o‘qitishning mahalliy metodologiyasida mavjud bo‘lgan tilni o‘rganish muhitini yaratish uchun obyektiv qiyinchiliklarni OAV materiallari yordamida bartaraf etish imkoniyatlari keltirilgan. Global raqamlashtirish va internet resurslaridan unumli foydalanish orqali, zamonaviy OAVning (Internet, nemis radiostansiyalari, gazeta va jurnallari) o‘quv jarayonidagi o‘rni va ularni qo‘llash imkoniyatlari tasvirlangan.