(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada bo’lajak ingliz tili o’qituvchilarining muloqot ko’nikmalarini shakllantirishning nazariy va amaliy usullari muhokama qilinib bu jarayonga zamonaviy pedagogik va raqamli yondashuvlar ta’siri ilmiy tahlil qilinadi. Global ta’lim muhiti o‘zgarayotgan bir sharoitda Y, Z va Alpha avlod talabalari psixologik xususiyatlari, raqamli kompetensiya talablari hamda kommunikativ-ijtimoiiy faollikning ta’lim jarayoniga ta’siri D.Brown, Chomksy va Vygotskiy konseptsiyalari asosida ko‘rib chiqiladi