(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada nemis tilini o‘qitishda raqamli ilovalarning talabalarning o‘quv motivatsiyasiga ko‘rsatadigan ta’siri lingvodidaktik nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Tadqiqotda Duolingo, Babbel, LingQ hamda Quizlet kabi mashhur ilovalarning funksional imkoniyatlari, interaktivligi va gamifikatsiya elementlari o‘rganildi