(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida pedagogika, tarjima va chet tillarini o’qitishning innovatsion metodlari kompleks tahlil qilinadi. Maqola raqamli texnologiyalar, kommunikativ yondashuvlar va tillararo kompetensiyalarni rivojlantirishning zamonaviy strategiyalarini o’rganadi. Tadqiqot natijalari chet tillarini o’qitish va tarjima faoliyatida innovatsion metodlarning samaradorligini oshirish uchun amaliy tavsiyalar beradi