(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ma‘lumki, til o’rgatish jarayonida ayniqsa, rivojlanishida nuqsoni mavjud oʻquvchilarga til o’rgatish gʻoyat murakkabdir. Bugungi kunda chet tillarini o`rganishga bo`lgan talab ortib bormoqda. Bu maqolada chet tillarini, (asosan ingliz tilini) imkoniyati cheklangan bolalarga o’rgatishning sabablari, ahamiyati va unda art texnologiyasidan foydalanish haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, aynan musiqiy va raqs terapiya, o’yin terapiya, imotexnologiya, drama texnologiya, ertak texnologiya, qum texnologiya, izotexnologiyalarning qo’llanishi va ularning beradigan natijalari haqida ham fikr yuritiladi