(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola Alisher Navoiy ijodida qo‘llanilgan badiiy san‘atlar, ularning turlari, usullari va ifoda shakli haqida bo‘lib, unda g‘azalda foydalanilgan she‘riy san‘atlar to‘g‘risida ma’lumotlar beriladi. Bundan tashqari, g‘azallardan namunalar ham keltirilgan va tahlil qilingan