(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada tarjima ko’nikmalarini rivojlantirishda gamifikatsiya texnologiyalarining ahamiyati, afzalliklari hamda qo’llanilishi tahlil qilingan. Gamifikatsiya elementlaridan foydalanish dars jarayonini motivatsion, qiziqarli va samarali qilishi haqida so’z yuritilgan. Maqolada tarjima mashg’ulotlarida foydalanish mumkin bo’lgan gamifikatsiya metodlari haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek, bunday metodlardan foydalanish o’quvchilarning chet tilida erkin muloqot qilishiga yordam berishi ta’kidlangan