(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek xalq ertaklarida badiiy tasvir vositalarining o‘rni va vazifalari tahlil qilinadi. Metafora, o‘xshatish, mubolag‘a, jonlantirish, epitet va o‘zbekona birikmalar kabi tasviriy vositalarning ertak poetikasidagi funksiyalari va g‘oyaviy-ma‘naviy mazmunni yetkazishdagi ahamiyati ko‘rsatib berilgan