(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada tarjimashunoslik sohasida kuzatilayotgan hozirgi eng muhim o’zgarishlar, yo’nalishlar haqida so’z yuritiladi. Shuningdek, tarjimada innovatsion g’oyalarni tatbiq etish hamda raqamli texnologiyalarni qo’llashga urg’u berib o’tiladi. Xulosada olimlar tadqiqotlarini tahlil qilgan holda, zamonaviy tarjima sohasiga doir tavsiyalar havola etiladi