(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Tarjima bugungi kunda jadal rivojlanib borayotgan va xalqlararo muloqotning eng muhim vositalaridan biriga aylanib borayotgan, ko’p yo’nalishli, zamonaviy soha hisoblanadi. Ushbu maqola tarjimaning bir nechta yo’nalishlari hamda bugungi kunda tarjimonlarga qaysidir ma’noda yordamchi hisoblangan raqamli texnologiyalardan foydalanish masalalarini o’rganishga qaratilgan