(untitled) (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada tarjima tushunchasi, uning tarixi va tarjima jarayonida muhim bo’lgan ekvivalentlik va uning darajalari, adekvatlik kabi asosiy tamoyillar haqida so’z yuritiladi.