(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Maqola zamonaviy pedagogika, tarjima nazariyasi va chet tillarini o‘qitishda qo‘llanilayotgan innovatsion usullar tahliliga bag‘ishlangan. Unda raqamli texnologiyalar, interaktiv yondashuvlar, sun’iy intellekt, kommunikativ o‘qitish metodlari hamda innovatsiyalarning mutaxassislar tayyorlashdagi o‘rni ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, dunyoda va O‘zbekistonda til ta’limining rivojlanishiga alohida e’tibor qaratilgan.