(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqola zamonaviy ta’limda chet tillarini o‘qitishning innovatsion usullarini muhokama qiladi. U til o‘rganishni yaxshilashda raqamli texnologiyalar, interaktiv o‘quv platformalari va o‘quvchi markazli yondashuvlarning rolini o‘rganadi. Tadqiqot kommunikativ til o‘qitish, aralash o‘qitish va loyihaga asoslangan faoliyatning o‘quvchilarning til kompetensiyasi va motivatsiyasini oshirishdagi samaradorligini ta’kidlaydi. Shuningdek, chet tillarini o‘qitish jarayoniga zamonaviy vositalarni — mobil ilovalar, virtual sinflar va gamifikatsiya elementlarini integratsiya qilish bo‘yicha amaliy tavsiyalar berilgan.