(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada fransuz tilidagi frazeologizmlarni zamonaviy raqamli vositalar va o‘yin texnologiyalari asosida o‘qitish metodikasi ishlab chiqilgan. Metodika kognitiv-diskursiv, faoliyatga yo‘naltirilgan va raqamli yondashuvlarga asoslangan. Empirik qismda Quizlet, Genially kabi raqamli platformalar yordamida pedagogik eksperiment o‘tkazilib, taklif etilgan yondashuvning samaradorligi tasdiqlangan.