(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu tezisda zamonaviy janrlardan biri bo‘lgan fentezi janri va uning bolalar adabiyotda tutgan o‘rni, shuningdek, zamonaviy fenteziga xos bo‘lgan umumiy xususiyatlar haqida ilmiy nazariy qarashlar keltirilgan.