(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekiston taraqqiyot strategiyasining ma’naviyat sohasiga aloqador maqsadlarini amalga oshirishda ma’rifiy targ‘ibotning dolzarbligi va zarurati asoslangan.