(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada Mahdumi A’zam Kosoniyning “Asror un-nikoh” asari asosida bag‘rikenglik g‘oyalarining tasavvufiy-falsafiy mazmuni tahlil qilinadi hamda ushbu g‘oyalarning zamonaviy ma’naviy siyosat va tarbiya tizimidagi ahamiyati yoritiladi.