(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
O‘zbekistonda mustaqillik yillarida chorva mollarining turli kasalliklariga qarshi kurash bo‘yicha keng ko‘lamli ishlar amalga oshirildi. Bu davrda soha boshqaruvi tizimining takomillashtirilishi, sohaga bosqichma-bosqich bozor munosabatlari mexanizmining joriy etilishi va boshqalar shular jmlasidandir. Natijada, bu borada muayyan yutuqlarga erishildi. Ushbu maqolada O‘zbekistonda chorva mollarining turli kasalliklariga qarshi kurashda veterinariya xizmatining o‘rni haqida so‘z yuritilgan.