(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Tabiiyki, har qanday ijtimoiy organizm tizimning muayyan xossalari majmuiga ega bo‘ladi, biroq fuqarolik jamiyatiga ularning to‘liqligi, barqarorligi va samaraliligi xosdir. Rang-barang ijtimoiy shakllar va uiversitet, institutlar (kasaba uyushmalari, partiyalar, birlashmalar, tadbirkorlar, klublar va h.k.) ning mavjudligi individlarning turli tuman ehtiyojlari va manfaatlarini ifodalash va ro‘yobga chiqarish, odamzotning barcha qobiliyatlarini namoyon etish imkonini beradi.