(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada nazorat tiziminig o‘ziga xos xususiyatlari, nazorat tizimini tashkil qiluvchi shakllari, ijtimoiy nazorat, jamoatchilik nazorati hamda fuqarolik jamiyati tushunchalarining o‘zaro aloqasi, nisbati va farqli tomonlari tahlil qilingan.