(untitled) (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada raqamli jamiyat sharoitida uzluksiz ta’lim tizimini veterinariya sohasi bilan integratsiyalash masalalari ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Tadqiqotda veterinariya ta’limida raqamli texnologiyalar, masofaviy o‘qitish platformalari, sun’iy intellekt, elektron ta’lim resurslari va raqamli kompetensiyalarning o‘rni ochib berilgan. Uzluksiz ta’limning maktabgacha, umumiy o‘rta, professional, oliy va oliy ta’limdan keyingi bosqichlarida veterinariya sohasi bilan uzviy integratsiyani ta’minlash mexanizmlari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy mehnat bozori talablariga mos, raqamli muhitda ishlay oladigan, innovatsion fikrlovchi veterinariya mutaxassislarini tayyorlashda uzluksiz ta’limning ahamiyati asoslab berilgan. Maqola natijalari veterinariya ta’limini modernizatsiya qilish va raqamli transformatsiya jarayonlarini samarali tashkil etishda ilmiy-amaliy ahamiyatga ega